O nama

CIAK Grupa sa preko 1.000 zaposlenih  jedna je od vodećih kompanija u regiji u distribuciji rezervnih dijelova i autoopreme te pionir ekološki osvještenog gospodarenja otpadom.

Od svog osnutka 1994. godine do danas, CIAK Grupa kontinuirano raste i razvija se a glavne odlike uspješnog poslovanja su sigurnost i stabilnost.

Poslovanje

CIAK Grupa posluje u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji te Bosni i Hercegovini. Sa preko 100 prodajnih mjesta u Hrvatskoj vodeći smo distributer autodijelova i dodatne opreme.

Četiri centra za gospodarnje opasnim opadom u Hrvatskoj uspješno posluju po najvišim europskim standardima i međunarodnim certifikatima.

Naš reciklažni centar za baterije u Zaboku jedini je centar u Hrvatskoj po europskim standardima te ponosno promovira održivo kružno gospodarstvo (EcoCycle).

Međunarodni certifikati izvrsnosti dokaz su visokog standarda kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja.

Povijest

C.I.A.K. d.o.o. osnovana je 1994. godine započevši s radom u prodaji akumulatora i baterija.

Tvrtka započinje s djelatnošću zbrinjavanja starih akumulatora i baterija, a uskoro se djelatnost širi na distribuciju guma, auto kozmetike i auto opreme.

Osnovan C.I.A.K. d.o.o. Bosna i Hercegovina, otvorene prve podružnice.

2000. godine tvrtka započinje s poslovima zbrinjavanja opasnog otpada.

2003. godine započinje s radom skladište Vojnić.

Tvrtka proširuje asortimanom s ponudom ulja i maziva.
Osnovan C.I.A.K. d.o.o. Srbija, otvorene prve podružnice

2007. godine otvara se skladište Osijek

Osnovan C.I.A.K. d.o.o. Slovenija, otvorene prve podružnice.

Najnoviji centar za gospodarenje opasnim i neopasnim otpadom otvoren je 2008. godine u Zaboku.

2010. godine tvrtka proširuje svoje usluge u ekološkom sektoru i na čišćenje i ispitivanje sustava odvodnje voda te pročišćavanja otpadnih voda. Danas nudimo punu uslugu po pitanju gospodarenja baterijama, CIAK laboratorij, sanacije i čišćenja, stučno savjetovanje po pitanju zaštite okoliša te gospodaranje opasnim i neopasnim otpadom.

Tvrtka proširuje asortimanom s ponudom rezervnih dijelova za osobna vozila.

Otvaranje lanca prodavaonica s kompletnom ponudom dijelova, ulja, maziva, akumulatora, guma i dodatne opreme za osobna vozila.

Lanac prodavaonica specijaliziranih za prodaju originalnih i zamjenskih dijelova za osobna i laka teretna vozila.

Lanac prodavaonica specijaliziranih za prodaju originalnih i zamjenskih dijelova za teretna vozila, autobuse i priključna vozila.

Prve podružnice u Bosni i Hercegovini i Sloveniji.

AD International je međunarodna grupacija koja okuplja više od 500 veleprodajnih distributera iz 33 zemlje (Europa, Azija, Amerika, Afrika)
Osnovni cilj je prikupljanje informacija,iskustva i praćenje svjetskih trendova , poput najnovijih tehnologija.

Edukativni sadržaji i aktivnosti:

  • Akademija – seminari i edukacije za auto mehaničare
  • CIAK Auto tehnički časopis – tehnički uvid inovacija u automobilima koji besplatno distribuiramo u automehaničarske radione diljem Republike Hrvatske

CIAK Truck d.o.o. formiranje podružnica u Srbiji.

Provedena dokapitalizacija kapitala i prelazak u sustav dioničkih društava.

Zaključene transakcije preuzimanja društva Trgometal d.o.o. (Zagreb, Hrvatska), te društva Next Auto (Podgorica, Crna Gora).

Postanite i Vi dio CIAK Grupe!

PROMET U 2020. VIŠE OD

0
KN

PREKO

0
ARTIKALA

SURADNJA SA

0
PROIZVOĐAČA

VIŠE OD

0
DJELATNIKA