VODEĆI DISTRIBUTER, SAKUPLJAČ I RECIKLAŽER AKUMULATORA I BATERIJA

C.I.A.K. d.o.o. još od 1994. godine prati Vas kao vodeći distributer, sakupljač i reciklažer akumulatora i baterija u regiji te društveno i ekološki odgovoran partner Vašeg zelenog i zdravog okoliša.

Dosljednom provedbom strateških i planskih dokumenata gospodarenja otpadnim baterijama i akumulatorima Republike Hrvatske te organizacijom sustava gospodarenja otpadnim akumulatorima i baterijama u skladu sa zakonskim propisima ostvarili smo sustav prikupljanja i obrade otpadnih akumulatora i baterija visoke učinkovitosti (95, 3% akumulatora U RH oporabi C.I.A.K.).

Svojim djelovanjem osiguravamo ciljeve zadane zakonskim propisima te ponosno nosimo titulu promotora održivog kružnog gospodarstva, kao primjer kako je moguće uskladiti ekološke , ekonomske i razvojne ciljeve na nivou tvrtke ali i Republike Hrvatske.

Obrađujemo 95% olovno kiselih baterija u Hrvatskoj.

CIAK ECOCYCLE – BATERIJE I AKUMULATORI

CIAK EcoCycle primjer je kružne ekonomije i pokazuje kako je moguće uskladiti ekološke ,ekonomske i razvojne ciljeve na nivou tvrtki a i Republike Hrvatske.
U našem Centru za oporabu akumulatora i baterija u Zaboku obrađuje se 95% olovno kiselih baterija u Hrvatskoj. Ponosimo se razvojem jedinog zatvorenog sustava za recikliranje akumulatora i baterija.

Održivost je osnova svega što radimo te kontinuirano ulažemo u odgovorno upravljanje okolišem. Uz postrojenja, u kojima koristimo vrhunsku tehnologiju i najsuvremenije načine proizvodnje, naši postupci recikliranja u skladu su sa mjerilima u industriji i zaštiti okoliša. Dobivene proizvode plasiramo na hrvatsko tržište te tako pomažemo svojim klijentima u očuvanju prirodnih resursa, smanjenju onečišćenja i potrošnje energije.

saznaj više

C.I.A.K. d.o.o. gospodari sa preko 30.000 tona opasnog i neopasnog otpada godišnje.

GOSPODARENJE OTPADOM

C.I.A.K. d.o.o. gospodari sa preko 30.000 tona opasnog i neopasnog otpada godišnje te ima iskustva u gospodarenju SVIM vrstama i kategorijama otpada.

Posebno ističemo kako tvrtka C.I.A.K. d.o.o. posjeduje prostore, opremu i ljude za gospodarenje preko 70.000 tona godišnje otpada. Za obavljanje djelatnosti gospodarenja otpadom posjedujemo sve potrebne dozvole izdane od strane Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva te smo nosioci brojnih koncesija i međunarodnih licenci. Na svim lokacijama nalaze se i vozila, adekvatno opremljena za logističke procedure s opasnim i neopasnim otpadom. Osim infrastrukture i logistike, naša prednost su zaposlenici s dugogodišnjim radnim iskustvom u ovom sektoru – od manipulacije otpadom u skladištu, preko administrativnih poslova i komercijale do stručnjaka inženjera.

Surađujemo sa preko 2.000 gospodarskih subjekata u RH, a među našim zadovoljnim klijentima nalaze se Pliva, INA, Belupo, JANAF, Podravka, HEP, General Electrics, HAC, HS Produkt, Đuro Đaković, Končar, Hospira, Kvasac, Genera, Brodotrogir, Brodosplit.

saznaj više

Ispitujemo i čistimo stotine kilometara sustava odvodnje Hrvatskih Autocesta.

SANACIJA ONEČIŠĆENIH LOKACIJA

Onečišćenja lokacija i industrijskih postrojenja predstavljaju potencijalnu opasnost za okoliš, povlače za sobom velike financijske troškove za koje je prema nadležnim tijelima odgovoran vlasnik i/ili budući investitor. Postupci čišćenja i sanacije onečišćenih lokacija i/ili čišćenja različitih industrijskih postrojenja mogu biti izrazito zahtjevni postupci što ovisi o osobinama, koncentraciji, dostupnosti i mobilnosti onečišćenja, upotrebi zemljišta te raspoloživosti financijskih i tehničkih mogućnosti. Obratite nam se s povjerenjem za savjet i provedbu aktivnosti koje nudi naš stručni tim.

Ponosni smo nositelj brojnih koncesija, dozvola i međunarodnih certifikata za sve usluge koje nudimo.

SAZNAJ VIŠE

KLIJENTI

Naše usluge koristi preko 2.000 hrvatskih kompanija. Među našim zadovoljnim klijentima nalaze se Pliva, INA, Belupo, JANAF, Podravka, HEP, General Electrics, HAC, HS Produkt, Đuro Đaković, Končar, Hospira, Kvasac, Genera, Brodotrogir i Brodosplit. Ponosni smo nosioci brojnih koncesija i međunarodnih licenci.

Zbrinuli smo preko 500.000 tona opasnog otpada iz Vašeg susjedstva.

Očistili smo nekoliko stotina kilometara autoceste za Vas.

Recikliramo preko 95% olovno kiselih baterija u Hrvatskoj kako bi proizveli nove za Vas.

Reciklažni centar u Zaboku jedini je centar u Hrvatskoj koji zadovoljava sve europske standarde.

Ponosni smo promotor održivog kružnog gospodarstva.