Održivo kružno gospodarstvo „Ciak EcoCycle“

Provodimo i promoviramo održivo kružno gospodarenje otpadom.

CIAK EcoCycle primjer je kružne ekonomije i pokazuje kako je moguće uskladiti ekološke ,ekonomske i razvojne cijleve na nivou tvrtki a i Republike Hrvatske.

Jeste li znali da je akumulator najrecikliraniji proizvodi na svijetu, a odbačen u prirodu trajno toksičan za tlo i podzemne vode? C.I.A.K. d.o.o. još od 1994. godine prati Vas kao vodeći distributer, sakupljač i reciklažer akumulatora i baterija u regiji te društveno i ekološki odgovoran partner Vašeg zelenog i zdravog okoliša.

Održivo kružno gospodarenje otpadom!

Akumulatori i baterije

95, 3% akumulatora U RH oporabi C.I.A.K.

Dosljednom provedbom strateških i planskih dokumenata gospodarenja otpadnim baterijama i akumulatorima Republike Hrvatske te organizacijom sustava gospodarenja otpadnim akumulatorima i baterijama u skladu sa zakonskim propisima ostvarili smo sustav prikupljanja i obrade otpadnih akumulatora i baterija visoke učinkovitosti (95, 3% akumulatora U RH oporabi C.I.A.K.).

Svojim djelovanjem osiguravamo ciljeve zadane zakonskim propisima te ponosno nosimo titulu promotora održivog kružnog gospodarstva, kao primjer kako je moguće uskladiti ekološke , ekonomske i razvojne ciljeve na nivou tvrtke ali i Republike Hrvatske.

Obrađujemo 95% olovno kiselih baterija u RH

U našem Centru za oporabu akumulatora i baterija u Zaboku obrađuje se 95% olovno kiselih baterija u Hrvatskoj. Ponosimo se razvojem jedinog zatvorenog sustava za recikliranje akumulatora i baterija.

Održivost je osnova svega što radimo te kontinuirano ulažemo u odgovorno upravljanje okolišem. Uz postrojenja, u kojima koristimo vrhunsku tehnologiju i najsuvremenije načine proizvodnje, naši postupci recikliranja u skladu su sa mjerilima u industriji i zaštiti okoliša. Dobivene proizvode plasiramo na hrvatsko tržište te tako pomažemo svojim klijentima u očuvanju prirodnih resursa, smanjenju onečišćenja i potrošnje energije.

KLIJENTI

Naše usluge koristi preko 2.000 hrvatskih kompanija. Među našim zadovoljnim klijentima nalaze se Pliva, INA, Belupo, JANAF, Podravka, HEP, General Electrics, HAC, HS Produkt, Đuro Đaković, Končar, Hospira, Kvasac, Genera, Brodotrogir i Brodosplit. Ponosni smo nosioci brojnih koncesija i međunarodnih licenci.

Zbrinuli smo preko 500.000 tona opasnog otpada iz Vašeg susjedstva.

Očistili smo nekoliko stotina kilometara autoceste za Vas.

Recikliramo preko 95% olovno kiselih baterija u Hrvatskoj kako bi proizveli nove za Vas.

Reciklažni centar u Zaboku jedini je centar u Hrvatskoj koji zadovoljava sve europske standarde.

Ponosni smo promotor održivog kružnog gospodarstva.